in

Netflix станува уште посилен, воведува видео игри на платформата!

Стриминг платформата Netflix ќе стане уште посилен и покорисен за неговите корисници откако ги откри плановите да воведе видео игри во неговата понуда.

Стриминг платформата забележа голем пораст на нејзината вредност за време на пандемијата поради нејзината понуда на разни филмови, серии и документарци. Моментално можете да гледаде што и да посакате, но наскоро ќе може да играте игри без дополнителни трошоци.

Компанијата ги откри своите планови во писмото до нејзините инвеститори и објасни дека е во рана фаза на проширувањето на својата понуда. Во иднината на Netflix ќе може да играме игри, а први игри кој ќе бидат воведени се оние за мобилните телефони, соопштија од компанијата.

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote