in

Неверојатно: Петицијата со која се бара да му се забрани влезот на Безос на Земјата собра 150 илјади гласови

Петицијата со која се бара да му се забрани влезот на Земјата на Џеф Безос собра 150 илјади потписи.

Џеф Безос имаше неколку возбудливи недели, откако се пензионираше и не е повеќе извршен директор на Амазон. Истотака тој планира да замине на прошетка во вселената заедно со неговиот брат овој месец.

Уште неодамна се појави петиција на социјалните мрежи со која се бара да му се забрани повторното враќање на Безос на планетата Земја. Сега таа петиција собра 150 илјади гласови. Човекот кој ја направи петицијата тврди дека Безос е зло коешто не и е потребно на Земјата и според ова, над 150 илјади луѓе имаат слично мислење.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote