in

Огромна дупка се појави наеднаш и „голтна“ куќа!

Огромна дупка се појави во централниот дел на Мексико и проголта цела куќа!

Минатиот месец, дупка од 60 метри во гратчето Санта Марија во Мексико истотака се појави „преку ноќ“ и проголта 2 кучиња. За среќа, после долга мисија за спасување, кучињата беа спасени.

Сега пак, дупката продолжи да расте. Локалното население беше евакуирано, но дупката проголта една од околните куќи. Повторно за среќа ситуацијата заврши без жртви. Моментално дупката е широка 124 метри и е длабока 45 метри. Сеуште не е познато што придонело до нејзиното формирање.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote