in

СлаткоСлатко

Колку време ќе ви треба: Можете ли да го најдете бумбарот на фотографијата?

Летото е тука, па соодветно ви носиме една интересна загатка со цвеќиња.

Ваша задача е да се обидете да ја пронајдете бумбарот што е можно побрзо во оваа шаренило од цвеќиња.

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote