in ,

Што?Што?

Загатка / Соколово око: Најдете девет животни и човек со цигара

Во оваа илустрација се кријат девет животни.

Тоа се: папагал, елен, бик, петел, лисица, слон, крокодил, коњ и гуска.

Задачата не е лесна и потребна е многу добра моќ на набљудување.

Но на сликата се крие уште еден човек со цигара, а навистина малку луѓе успеваат да го лоцираат.

Пробајте да ги најдете!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote