in

САД не ја исклучува можноста Ковид-19 да побегнал од лабараторија во Вухан!

Во извештајот, кој го направија властите на САД, пишува дека не е исклучена можноста Ковид-19 да побегнал од Лабараторија во Вухан.

Ова истражување беше направено од националната лабараторија на властите на САД и се верува дека постои можност вирусот да е направен во лабараторија во кинескиот град Вухан и дека побегнал од неа. Властите најавија дополнителна истрага за случајот.

Според медиумите во САД, претседателот Бајден побарал за поопширна истрага околу тоа каде потекнал вирусот и како се проширил низ целиот свет. Одговорот се учекува да биде даден во следните неколку недели.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote