in

СмешноСмешно

Смешни моменти на жена која се труди да оди по замрзнатиот под! [ВИДЕО]

Моментов е сличен на тој кога сонуваме и сакаме да одиме до некаде но никако не можеме.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote