in

Смешни незгоди што се случиле оваа недела! Подбрете го вашиот ден! (ВИДЕО)

Смеењето го продолжува животот, па зошто да не го продолжите вашиот денеска! Насмевнете се на незгодите на луѓето кои им се случија оваа недела во видеото подолу:

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote