in

УбавоУбаво

Дали учебниците треба да бидат заменети со таблети?

Што мислите во врска со учебниците дали би било добро да се заменат со електронски учебници?

  • Дали учебниците треба да бидат заменети со таблети?

    • Да
    • Не

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

3 поени
Upvote Downvote