in

СлаткоСлатко

Овој тест со оптички илузии ја открива вашата возраст! [ТЕСТ]

Одговорете на нашите прашања и ние ќе ви ја кажеме вашата возраст!

 • Прашање од

  Кој круг е поголем?

  • Десно
  • Лево
  • Двата круга се исти
 • Прашање од

  Колку нозе гледате на сликата?

  • 4
  • 5
  • 6
 • Прашање од

  Која боја се круговите на фотографијата?

  • Жолта
  • Розева
  • Жолта, розева, плава
 • Прашање од

  Кој е на фотографијата?

  • Бијонсе
  • Бен Стелер
 • Прашање од

  Која боја е шифоњерот?

  • Розева и бела
  • Плава и сива
 • Прашање од

  Во која насока оди мачката?

  • Нагоре
  • Надолу
 • Прашање од

  Патка или зајак?

  • Патка
  • Зајак
 • Прашање од

  Кој прозор е поголем?

  • Десно
  • Лево
  • Двата прозора се исти!

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

-1 поени
Upvote Downvote