in

СлаткоСлатко

Кој тип на танц ви одговара најмногу? [ТЕСТ]

Танцувањето ви дава посебна енергија наместо да ве заморува. Ние го пронаоѓаме најсоодветниот танц за вас меѓу овие страствени танци кои ја зголемуваат вашата самодоверба и ве релаксираат. На кој тип на танцување сте посклони?

 • Прашање од

  Изберете го вашиот пол!

  • Машко
  • Женско
 • Прашање од

  Која од овие квалитети би сакале да ги има вашиот љубовник?

  • Храброст
  • Отворен говор
  • Пронаоѓач на решенија
  • Тврдоглавост
 • Прашање од

  Колку години имате?

  • -18
  • 18-24
  • 25-34
  • 35-44
  • 45-64
  • 65+
 • Прашање од

  Во принцип, кое е вашето расположение?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  Со кого најчесто одите во шопинг?

  • Сам/а
  • Со дечкото/девојката
  • Со пријателите/пријателките
  • Со братот/сестрата
 • Прашање од

  Кој е градот во кој сакате да одите?

  • Сиднеј
  • Мадрид
  • Дубаи
  • Амстердам
 • Прашање од

  Изберете едно од долунаведените слатки!

  • Крофни
  • Палачинки
  • Вафли
  • Павлова
 • Прашање од

  Што е најважното нешто во љубовта?

  • Лојалност
  • Доверба
  • Страст
  • Сакање
 • Прашање од

  Изберете една боја!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote