in

УбавоУбаво

Тест кој ќе ја погоди вашата возраст по технолошките преференции! [ТЕСТ]

Секоја технологија е добра за себе. Некои ги користат своите мобилни телефони само за повици, додека други вклопуваат светови во неа.

Ајде да видиме која е вашата возраст според вашите технолошки преференции. Ајде на тест!

 • Прашање од

  Изберете го вашиот пол!

  • Машко
  • Женско
 • Прашање од

  Како стоите со IT секторот?

  • Ја сум од IT секторот!
  • Од време на време, ми паѓа патот кај IT дечките 😂
 • Прашање од

  Социјалните медиуми се онаму каде што најмногу го чувствуваме развојот на технологијата. Па, ајде прво да научиме за платформата за социјални медиуми со која поминувате најмногу време.

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Twitter
 • Прашање од

  Колку време поминувате дневно на вашиот мобилен телефон?

  • Помалку од еден час!
  • Најмногу два часа!
  • Телефонот воопшто не ми паѓа од раце!
 • Прашање од

  Дали играте мобилни игри?

  • Да
  • Не

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

3 поени
Upvote Downvote