in ,

Што?Што?

ШОК ОД НЕБОТО НАД АНГЛИЈА! Снимено ГОЛЕМО и блескаво НЛО

Видео од неидентификуван светлосен објект со чудна форма забележан на падините на Девон во Велика Британија стана вирален и ги подели корисниците на социјалните мрежи.

Студентот Метју Еванс од крајбрежниот град во англиската област Девон, забележал четири чудни светла што лебдат над брегот.

 

За десет секунди, чудните блескави предмети што формираа триаголник со три светла во основата и едно над нив, почнаа да се забрзуваат пред да исчезнат целосно.

Евенс успеа да ја фотографира сцената и ги проследи снимките до локалните медиуми.

Откако фотографијата започна да кружи на социјалните мрежи, корисниците на Интернет ги презентираа своите теории, сугерирајќи дека „НЛО“ може да биде едноставно авион, светла за навигација со брод или рефлексија на улични светла.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote