in

УбавоУбаво

Субвенции за инвертер клима уреди и чистење на оџаци!

Апликациите за субвенции на Град Скопје двојно се зголемија во последниве 24ч!

На 09.04.2021 Град Скопје најави дека и во 2021 година ги продолжуваат мерките за доделување субвенции на граѓаните за набавка на инвертер клима уреди. Така што сега можете да си купите инвертер клима уред и да земете поврат на сретства до 62.000 денари.

Голем избор на инвертер клима уреди и топлотни пумпи од докажани брендови по одлични цени, погледнете ја целата понуда на клими:

NeuMaster (Кликнете на сликата за ги разгледате понудите)
Klima Ured (Кликнете на сликата за ги разгледате понудите)

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote