in

СлаткоСлатко

ТЕСТ – ШТО ТЕ ОЧЕКУВА ВО ТЕКОВНАТА ЖИВОТНА ФАЗА: Изберете еден волк од сликите и дознајте какви промени ќе следат

Овој тест се фокусира на она со што ќе се соочите во вашата моментална животна фаза. Изберете го волкот кој најмногу ви го привлекува вниманието и дознајте го одговорот:

Волк број 1 – Ова е период на манифестација на сила, има зголемување на енергијата. Ова е поволен период за какви било иницијативи, промени. Главната работа е да се држите само до вашите ставови, вашите одлуки, не дозволувајте некој да ве доведе во заблуда, дури и ако личноста се крие зад грижата за вас или добрите намери. Веќе знаете што е најдобро за вас. Ако навистина се консултирате, консултирајте се само со оние кои навистина ја разбираат темата што ви е важна сега и даваат совети без да имаат за цел да влијаат врз вас, врз основа на нивните интереси. Сега е време за активност, за раст, имате можност да се докажете на кое поле сакате.

Волк број 2 – Доаѓа период на разделба со фантазии, соништа, заблуди, период кој ќе го расчисти умот, ќе помогне да се види светот таков каков што е и односите со луѓето – без разубавување и превез од емоции. Тоа нема да влијае на љубовта, наклонетоста, пријателството, но ќе покаже како можете да ги подобрите односите. Оваа нова фаза ќе ви помогне да ги преиспитате луѓето околу вас, да го промените вашиот став кон нив. Во овој период нема да има толку многу акција колку учење да се живее на нов начин, со нова визија за животот. Ова е период на трансформација.

Волк број 3 – Ова е период на смиреност и релаксација, а тоа ви треба сега. Ако се чини дека ништо не се случува, време е за промена. Ова е неопходен и важен период за обнова. Заштитете се од трошење ресурси. Овој ресурс ќе ви треба наскоро – по затишјето доаѓа период на позитивна динамика и квалитативни промени. Веќе напорно работевте за да го достигнете ова ниво – вашата работа ќе вроди со плод. Тоа е стекнување на нови сознанија и премин кон поинаков живот – се одвојуваме од минатото за да се преселиме во иднината. И во иднина доаѓа јасност, трезвеност, јасно гледате што сакате и како да го постигнете тоа. Важно е да ја преземете контролата врз процесите кои се под ваша контрола, да не се плашите од одговорност и да не го префрлате на другите она што самите треба да го направите.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote