in ,

СмешноСмешно Што?Што? УбавоУбаво WTFWTF

УТРИНСКА МОЗГАЛИЦА: Девојката трча, но нешто не е во ред на сликата – ДАЛИ ПРИМЕТУВАТЕ ШТО Е ТОА?

Можете лесно да го забавите процесот на стареење на вашиот мозок со тоа што ќе го научите да учествува во интелектуални игри.

Затоа размислете

Погледнете ја сликата:

Дали гледате што не е во ред?

На сликата е само сенката на девојката. Треба да има сенка и на други предмети – клупи, дрвја…

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote