in

Warner Bros ќе ги објави сите свои филмови од 2021 на HBO Max!

Студиото Warner Bros ја става сета своја колекција на филмови која ќе искочи во 2021 на платформата HBO Max еден месец по нивното излегување. Филмовите ќе бидат достапни на HBO Max еден месец по нивното објавување, но во кино салите ќе можете да ги погледнете повеќе од 1 месец.

Ова одлука ќе се однесува на 17 филма од Warner Bros. Тука спаѓаат: Dune, The Little Things, Judas and the Black Messiah, Tom & Jerry, Godzilla vs. Kong, Mortal Kombat, Those Who Wish Me Dead и Matrix 4. Тие ќе бидат достапни на HBO Max во 4К Ultra HD И HDR.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote