in

СлаткоСлатко Што?Што?

Загатка / ОВДЕ треба да се потрудите: Една мачка е различна, но која

Ви носиме уште една загатка за да проверите дали имате соколови очи.

На оваа слика имате 30 убави и неколку чудни мачки. Тие се со иста големина и со исти карактеристики.

Но, едно е сепак различно. Обидете се да откриете која во рок од 10 секунди.

Тука треба да дадете се од себе.

Дали успеавте?

Ќе ви помогнеме малку – погледнете го третиот ред.

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote