in

СмешноСмешно

Жената случајно ги испушти очилата во зоолошката градина: Ги најде мајмун, а потоа е направено видео кое ги воодушеви 5 милиони луѓе / ВИДЕО /

Жена во зоолошката градина беше невнимателна и ги испушти очилата за сонце во делот каде што живеат мајмуните.
Наскоро еден од нив се појави со мало мајмунче и полека се приближи до непознат предмет. Потоа следуваше забава …

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote