in ,

СлаткоСлатко

Расел Кроу се бори со губење на меморијата во новиот мистеричен трилер

Март ни го носи мистериозниот трилер за убиства Sleeping Dogs, во кој една од главните улоги ја толкува легендарниот Расел Кроу.

Објавен е првиот трејлер, во кој Кроу и неговиот колега Томи Фланаган играат пар детективи за убиства.

Убиството може да биде тешко кривично дело за секој детектив. Меѓутоа, со дополнителниот предизвик за губење на меморијата, шансите се сериозно наредени против вас. Таква е состојбата на ликот на Кроу, Рој Фримен, кој откако доби најсовремен третман за Алцхајмерова болест, има задача да истражи случај на брутално убиство од неговото минато.

Убиството може да биде тешко кривично дело за секој детектив. Меѓутоа, со дополнителниот предизвик за губење на меморијата, шансите се сериозно наредени против вас. Таква е состојбата на ликот на Кроу, Рој Фримен, кој откако доби најсовремен третман за Алцхајмерова болест, има задача да истражи случај на брутално убиство од неговото минато.

Додека води тешка битка за да си го врати сеќавањето, Кроу се свртува кон својот поранешен партнер додека се обидува да ја открие мистеријата зад садистичкото убиство на универзитетски професор. Тој наидува на мрежа од алчност, тајни и противречности, а истрагата на Фримен е оптоварена со фактот дека постои шанса невин човек да плати за злосторството што не го направил. Со или без неговото сеќавање, Фримен нема да дозволи вистината да биде скриена. Правдата мора да биде задоволена.

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote