in

“Дали пеперутките имаат еден ден животен век?„ Колку владеете со грешките кои се знаат како точни? [КВИЗ]

Да дознаеме некои грешки што мислиме дека се точни..

 • Прашање од

  Пеперутките имаат еден ден животен век

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Непакуваните јаткасти плодови се похигиенски од пакуваните

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Биковите не се лути поради црвената боја туку се лути зошто матадорот го гледаат како закана

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Поради користене мобилни телефони на бензински пумпи веројатно е да се случат експлозии

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Ниту еден отпад фрлен во корпи за рециклирање всушност не оди на рециклирање.

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  На мобилните телефони прекумерното полнење не им штети

  • Точно
  • Неточно

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote