in

Прашања на кој треба да одговорите со број (КВИЗ)

 • Прашање од

  Колку книги има во серијалот Harry Potter?

  • 3
  • 5
  • 7
  • 8
 • Прашање од

  Кој е третиот број во константата Пи?

  • 3
  • 1
  • 6
  • 4
 • Прашање од

  Колку умници има човекот?

  • 2
  • 4
  • 6
  • 32
 • Прашање од

  Според митот, колку животи има мачката?

  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
 • Прашање од

  Колку сестри има Ариел?

  • 4
  • 2
  • 5
  • 6
 • Прашање од

  Колку елементи има во периодичниот систем на елементи?

  • 57
  • 100
  • 118
  • 153

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote