in

Што?Што?

Има само едно решение: Кој број треба да стои наместо прашалникот?

Ви носиме загатка која ќе ја решите со помош на логично размислување.

И покрај фактот дека овие задачи се прилично едноставни, тие се случува да предизвикаат расправии на социјалните мрежи.

Загрејте го мозокот и обидете се да ја решите оваа математичка загатка.

И да, има само едно решение.

Дали успеавте?

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote