in

Што?Што?

Невидена глетка – голема ајкула се доближува до брод (видео)

Видеото е објавено на Твитер-профилот на „The Daily Jaws“ и покажува како ајкулата се приближува, формирајќи бранови во водата во форма на латинската буква „V“, а потоа поминува покрај бродот.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote