in

WTFWTF Што?Што?

Загатка која создава тешкотија и на интелигентните луѓе – дали би ја решиле?

Загатките се подеднакво забавни и за децата и за возрасните.

Тие помагаат да се развие интелигенција, критичко размислување, да се олесни решавањето на проблемите и да ви помогне да имате бистар ум и во староста. Дали сте подготвени за нашиот предизвик денес? 🙂

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

Се работи за бројот 3. 🙂
За да го добиете овој број, мора да го одземете левиот број од горниот број и да го помножите резултатот со десниот број.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote