in ,

Што?Што?

Се појави гол на сцена на Оскарите ја најави категоријата за најдобра (ВИДЕО)

Американскиот борач и актер, Џон Сина, се појави гол на сцената на Оскарите и ја најави категоријата за најдобра костимографија (која, инаку, заврши во рацете на костимографот на филмот Poor Things).

Сина ги покри клучните делови со плик и се пошегува дека тој е доказ дека „костимите се навистина, навистина важни“. Со оглед на тоа дека интимните делови ги покрива со плико, неколку пати нагласи дека не може да ги чита номинираните без да се „изложи“ пред публиката, а монтажата потоа премина на претставување на номинираните.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote