in

УбавоУбаво

Тест за набљудување: Дали можете да најдете број што се разликува од другите?

Повторно играме, со интересна социјална загатка.

Пред вас има редови со броеви, но не грижете се, нема да додаваме или одземаме ништо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

го најдовте одговорот:??

 

Ако се изморивте еве го одговорот:

 

 

 

 

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote