in

Што?Што?

ЗАГАТКА / Можете ли да ја најдете мачката помеѓу бувовите?

Оваа загатка го полуди интернетот.

Интернетот повторно „полуде“ барајќи мачка меѓу бувови.

Велат, само најгенијалните меѓу нас можат да ја најдат за помалку од една минута.

Можете?

Не измори толку многу што веќе не сме сигурни дали на цртежот има и мачка.

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote