in ,

Што?Што?

Голем хит на интернет – мапа покажува колку милијардери живеат во секоја земја (ВИДЕО)

 

На Тик ток се појави интересна мапа на Profile Map Vault на која наводно е прикажан бројот на милијардери во европските земји.

На оваа мапа пишува дека најмногу милијардери живеат во Германија, дури 134, потоа Русија со 83.

На трето место е Италија со 52 милијардери.

Наводно, нема милијардери во Македонија, ниту во БиХ, Словенија, Србија, Црна Гора, Албанија или Хрватска, ниту во Белорусија, Летонија и Литванија.

@mapvault

fr #GenshinImpact34 #Mapping #mapvault #mapper #GenshinImpact34 #europe #viral #fyp #map

♬ som original – lyriics musiics ✧

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote