in

СлаткоСлатко

Имате ли очи на сокол: Која жирафа нема двојник?

Многумина од вас кои сакаат да решаваат вирални мозочни игри на социјалните мрежи веќе наидоа на илустрациите на познатиот унгарски уметник Гергели Дудаш – Дудолф, кој очигледно ужива да создава различни скривалишта.

Овој пат, за љубителите на вакви мозочни игри, тој реши да го окупира вниманието на слатките жирафи.

Имено, Дудолф нацртал 19 жирафи, од кои само една нема партнер.

 

Ако не можете да го најдете одговорот, решението е подолу:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote